Επίσκεψη της ομάδας εργασίας Αθλητισμός & Νεολαία με αντιπροσωπεία της FC Hellas στο δημαρχείο Νυρεμβέργης

Επίσκεψη της ομάδας εργασίας Αθλητισμός & Νεολαία με αντιπροσωπεία της FC Hellas στο δημαρχείο Νυρεμβέργης

Η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης στηρίζει τα ελληνικά αθλητικά σωματεία

Την Τετάρτη 20.05.2020 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Νυρεμβέργης συνάντηση της ομάδας εργασίας „Αθλητισμός και Νεολαία“ της ελληνικής κοινότητας Νυρεμβέργης με θέμα την αναβάθμιση και στήριξη των ελληνικών αθλητικών σωματείων της πόλης μας, καθώς και την ανάπτυξη τμημάτων μπάσκετ στην ομάδα της „FC Hellas“.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από την ελληνική κοινότητα ο κ. Γιώργος Πανίδης, υπεύθυνος της ομάδας εργασίας και τα μέλη της ομάδος, κ. Βασίλης Καραγεώργης (Αντιπρόεδρος της FC Hellas) και κ. Δημήτρης Τάνιος. Από την πλευρά της πόλης παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νυρεμβέργης και μέλος της επιτροπής αθλητισμού κ. Max Müller.

Στην συζήτηση αναφέρθηκαν θέματα, όπως η ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ στην πόλη μας και η στέγαση τμημάτων μπάσκετ αλλά και ποδοσφαίρου. Ο κύριος Müller προθυμοποιήθηκε να μας βοηθήσει στην εύρεση χώρων στέγασης για τα τμήματα που θα δημιουργηθούν. Η συζήτηση συνεχίστηκε πάνω και σε άλλα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Οφείλουμε ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ στην δημοτική σύμβουλο κ. Ελένη Κασφίκη καθώς αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, που ελληνική αντιπροσωπεία της κοινότητας μας, επισκέφθηκε το δημαρχείο για να συζητήσει με τους υπεύθυνους του δήμου, θέματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό της πόλης μας και φρόντισε να κανονίσει και να βοηθήσει στη ροή της συζήτησης. Η συνάντηση ήταν καθόλα επιτυχημένη και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις προσεχείς ημέρες

Για την Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Διαμαντής Γκίκας

GrGemeinde

Kommentare sind geschlossen.